De werkzaamheden van de Stichting Exit bestaan uit:

• het kiezen van publicaties in overleg met Hongaarstalige theologen uit Roemenië
  • het vinden van vertalers en correctoren. De vertalers en correctoren zijn Hongaarstalige theologen.
  • het doen uitgeven van publicaties
  • het opdracht geven tot marketing
  • contacten onderhouden met boekverkopers
  • het organiseren van boekpresentaties, c.q. symposia in het Hongaarse taalgebied ten behoeve van wisselende doelgroepen
  • donateurs werven

IMAG0891

Exit Uitgeverij

Stichting Exit heeft in nauwe samenwerking met Uitgeverij Idea-Plus in Cluj-Napoca een uitgeverij-tak opgezet in Koloszvár (Cluj) onder de naam Exit Editura. Deze zorgt voor de uitgave en regionale marketing en distributie van de gerealiseerde publicaties die opgenomen zijn in de Praxis serie.

Bij de ingang van de Sapientia Universiteit is de boekhandel van Exit Editura, met o.m. de boeken die mogelijk zijn gemaakt door Stichting Exit.