Donaties

Stichting Exit is voor de financiering van haar activiteiten afhankelijk van fondsen en van particuliere donateurs (uit Nederland, Roemenië, Hongarije en de Verenigde Staten) die sympathie hebben voor het doel en de activiteiten van de stichting.

Financiering is nodig voor de verwerving van vertaalrechten, voor het geven van vertaalopdrachten, voor het uitvoeren van correcties, voor uitgeefactiviteiten en ondersteunende publicitaire uitingen.

U kunt ook één publicatie steunen, door één boek aan te schaffen voor een (al dan niet bekende) predikant in Roemenië. De uitgever zorgt dat het boek gratis ter plekke wordt bezorgd.

Bankgegevens:

Rabobank: 1432.57.889, t.n.v. Exit,

St. v. Praktische Theologische Vertaalprojecten, Zwolle

IBAN: NL06RABO0143257889, BIC: RABONL2U

De uitgeverij is te vinden onder deze link

Boeken zijn ook rechtstreeks te bestellen (in het Engels) via Fazakas Botond fazakas.botond@idea-plus.ro

Fazakas Botond